Politika privatnosti

A.D.S.d.o.o., Matije Gupca 5, OIB: 73323157067 (dalje: TourISTRA ) poštuje Vašu privatnost i sigurnost Vaših osobnih podataka. Prikupljanje, korištenje i obrada Vaših osobnih podataka provodi se u skladu sa ovim Pravilima privatnosti te primjenjivim zakonskim odredbama, uključujući i Uredbu (EU) 2016/679 od 27. travnja 2016. (dalje: “Opća uredba“) i Zakon o provedbi opće uredbe o zaštiti podataka (NN 42/2018).

Osobni podaci su svi podaci pomoću kojih se može utvrditi vaš identitet. TourISTRA  može prikupljati neke od sljedećih osobnih podataka: ime, prezime, prebivalište, datum rođenja, osobni identifikacijski broj, broj osobne iskaznice ili drugog identifikacijskog dokumenta, državljanstvo, podatke o vašem boravku, uključujući i podatke o objektu u kojem ste odsjeli, datum dolaska, datum odlaska.

Prikupljene podatke TourISTRA  obrađuje u svrhu u koju su isti dani. TourISTRA  može koristiti vaše osobne podatke kako bi: pružila usluge koje ste zatražili npr. rezervaciju smještaja; pružila informacije koje zatražite u vezi usluga koje nudimo; olakšali korištenje internetskog portala TourISTRA; spriječila prijevare ili druge zabranjene ili nezakonite aktivnosti.

Vi imate pravo zatražiti kopiju svih vaših osobnih podataka koje smo prikupili, a podatke koje smo prikupili prilikom rezervacije smještaja možete vidjeti iz same rezervacije.

TourISTRA  ne prodaje, ne iznajmljuje i ne posuđuje vaše osobne podatke trećim stranama. TourISTRA može dijeliti podatke s pouzdanim partnerima koji za nas obavljaju određene funkcije (npr. marketinške kampanje, obrada plaćanja).

Određene osobne podatke prosljeđujemo nadležnim tijelima temeljem zakonskih obveza kao na primjer prijava gostiju u sustav eVisitor radi plaćanja boravišne pristojbe, popisa gostiju i prijave boravišta stranaca.
U svakom slučaju, kada TourISTRA  treba dijeliti prikupljene osobne podatke tada zahtijevamo da ih se zaštiti i da se ne upotrebljavaju u marketinške svrhe.

Vaše osobne podatke ne proslijeđujemo niti ustupamo nepovezanim trećim stranama te su sigurnosno pohranjene na našem poslužitelju koji u dovoljnoj mjeri jamči provedbu odgovarajućih tehničkih i organizacijskih mjera u skladu sa zahtjevima Opće uredbe o zaštiti podataka.

Razdoblje u kojem TourISTRA  čuva osobne podatke ograničeno je na strogi minimum pa sukladno tome TourISTRA  propisuje rokove čuvanja ili periodičnog preispitivanja određenih osobnih podataka kako se ne bi držali duže nego što je nužno potrebno radi ispunjenja svrhe u koju su isti prikupljeni. Nakon proteka roka, TourISTRA  će osobne podatke obrisati.

TourISTRA obavezuje se pružati zaštitu osobnim podacima kupaca, na način da prikuplja samo nužne, osnovne podatke o kupcima/ korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza; informira kupce o načinu korištenja prikupljenih podataka, redovito daje kupcima mogućnost izbora o upotrebi njihovih podataka, uključujući mogućnost odluke žele li ili ne da se njihovo ime ukloni s lista koje se koriste za marketinške kampanje. Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi djelatnici TourISTRA i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti.